Dette er NOE av det jeg har laget...

 

Grytekluter
Disse er veldig enkle, de er strikket i Mor Åse ullgarn, på pinne 6. Når de var ferdige sydde jeg i noen få hite ulltråder for å få litt effekt. Utrolig raskt, enkelt og billig!!

 

Poncho

Ja, hvem har vel ikke strikket denne ponchoen...??? Populær og enkel å strikke! Min er strikket i Koksgrå Mor Åse superwash ullgarn.

 

Nålefilting

Nålefilting er bare kjempemorsomt! Foreløpig klarer jeg bare å lage hjerter (har igrunnen ikke prøvd noe annet heller...) Har laget flere hjerter som jeg limer på magnet på baksiden, og får kjempefine kjøleskapsmagneter! Her har jeg et par hengende på en tavle vi har i gangen!

 

Veske

Denne veska strikket og tovet jeg på en kveld. Den er strikket i sterk rosa Sportsgarn, raggegarn og med litt innslag av turkis Pelliza.

 

Bomullsgenser til Mathea

Denne er strikket i Tuva-garnet fra Europris, billig og fine farger. Har funnet på mønster selv, ville ha en fargeglad genser som passer henne! Har heklet og sydd på blomstene etterpå

Genseren sett forfra:

..og dette er baksiden

 

Heklet sjal

Dette er heklet i Alpakka fra Du Store Alpakka. Veldig enkelt, kun luftmaskebuer! rosetten har jeg også heklet i alpakkagarn og sydd på.

Her er en detalj av rosetten:

 

Alpakkagenser

Denne strikket jeg til meg selv forrige vinter. Brukt alpakka fra DSA, og mønsteret er også derfra. Det er strikket inn perler i vrangbordene.

Her er et detaljbilde av vrangborden: